p r e s t o n f i e l d
Back to top

Prestonfield

The proposal for Prestonfield involved a number of design changes that would significantly alter the layout of the property, making it more functional and aesthetically pleasing. One of the most important changes was the creation of a spacious courtyard area at the rear of the building, which would provide ample space for outdoor activities, be it entertaining guests or simply enjoying some sunshine. The design team went above and beyond to ensure that this outdoor space would be seamlessly connected to the interior, resulting in a perfect transition between indoor and outdoor living.
To achieve this, the team decided to link the original building to the courtyard with a long kitchen space. This not only created a seamless transition between the indoor and outdoor spaces, but also opened up the new living area to make the most of the orientation and provide stunning views of Arthurs Seat. The design team meticulously planned the layout of the kitchen space, taking into account the available space and the client’s needs, resulting in a functional and beautiful space that would make any chef’s heart sing.
The new living area was designed to take full advantage of the orientation and provide breathtaking views of Arthurs Seat. The design team made sure to use this natural feature to its full potential, creating a space that was both welcoming and aesthetically pleasing. The overall effect of these changes was to create a property that was not only stylish but also incredibly functional and practical, with plenty of space for the whole family to enjoy.
Date